Cine suntem?

Photobox Art Market este un studio foto deschis în Brașov în anul 2017, care își propune să intre pe piața locală cu o gamă diversificată de servicii pentru toate categoriile de clienți.

Vă încurajăm să citiți pagina noastră de întrebări frecvente pentru mai multe detalii sau să ne contactați telefonic la 0740 060 455.

Misiunea noastră

Scopul nostru este să realizăm amintiri, să imortalizăm și să păstrăm cele mai frumoase și inedite momente din viața dumneavoastră.

Pentru că fotografia, prin definiție este ceva palpabil, am ales să fim tradiționaliști și să vă oferim rezultatele muncii noastre și a emoțiilor dumneavoastră întodeauna pe hârtie. Ce poate fi mai frumos decât o fotografie înrămată oferită cadou celor dragi? Gândiți-vă la bucuria bunicilor primind cadou de Crăciun fotografiile nepoților într-un cadru magic, de sărbătoare. Le puteți face un cadou mai frumos? 

Întrebări frecvente

 

Unde este studioul Photobox Art Market? Pot veni la studio oricând?

Studioul este situat în Brașov pe Bd. Alexandru Vlahuță, nr. 10, in clădirea ITC.

Accesul în studio se face în baza unei programări telefonice.

Ne dorim să nu vă facem să așteptați de aceea am implemementat sistemul de programări.

Cel mai bun mod de a ne contacta și comunica toate detaliile este telefonic la 0740060455.

De ce nu aveți o secțiune pentru portofoliu? Pozele de pe website sunt făcute de dumneavoastră?

Imaginile de pe site-ul nostru sunt în întregime proprietatea wix.com, nu sunt făcute de către Photobox Art Market. Motivul este simplu: respectăm intimitatea clienților noștrii și am ales să nu publicăm imaginile realizate. Portofoliul Photobox Art Market poate fi consultat în cadrul  studioului nostru. Singurul portofoliu public se află pe pagina noastră de Facebook și conține imagini publicate cu acceptul tuturor persoanelor care apar în el.

 

De ce unele servicii nu au prețul afișat?

Pentru unele tipuri de ședințe, precum fotografia de produs, ședințele personalizate sau evenimente, nu există un preț fix. Acesta depinde de numărul de fotografii dorit, tipul de prelucrare, durata ședinței etc. Dacă sunteți interesat de o astfel de ședință vă recomandăm să ne contactați pentru mai multe detalii.

Dacă doresc un anumit tip de ședință care nu se regăsește în oferta dumneavoastră cum procedez?

Ședințele oferite de noi pot fi modificate după preferințele dumneavoastră. O dată ce faceți o listă cu condițiile/cerințele ședinței ne puteți contacta pentru o programare și confirmare.

Am o sugestie pentru site, servicii etc.

Feedback-ul dumneavoastră este important pentru noi, vă rugăm sa ne trimiteți un mail la adresa contact@photoboxartmarket.com cu sugestia dumneavoastră.

La cerere vă deplasați si în alt județ?

​Da, însă prețul ședinței va crește în funcție de distanța față de sediul nostru și de timpul alocat deplasării.

Nu ați găsit răspunsul la întrebarea dumneavoastră?

Puteți să luați legătura cu noi folosind una din modalitățile de Contact.

Photolife

Partener

Copyright © 2020 Photobox Art Market. Toate drepturile rezervate.