Politica de confidențialitate

Informații generale

SC Photobox Art Market SRL-D cu sediul Brașov, str. Independenței, nr. 2, este reprezentată online prin site-ul web: www.photoboxartmarket.com, administrat de către SC Photobox Art Market SRL-D.

Site-ul www.photoboxartmarket.com se supune legilor române și respectă legislația în vigoare privind protecția datelor cu caracter personal, legea drepturilor de autor și celelalte legislații conexe.

Confidențialitatea datelor cu caracter personal și a imaginilor dumneavoastră este foarte importantă pentru noi de aceea am ales să nu stocăm date cu caracter personal și să nu publicăm imaginile clienților nostri prin intermediul site-ului www.photoboxartmarket.com

 

Contactarea prin email, telefonic sau pe rețele de socializare.
Dacă ați ales să ne trimiteți un mesaj pe adresa noastră de e-mail: contact@photoboxartmarket.com, să ne contactați telefonic la numărul: 0740060455, sau pe pagina noastră de facebook, vă exprimați în mod explicit consimțământul de a vă raspunde și a intra în dialog cu dumneavoastră. În urma contactării noastre prin e-mail sau telefon, nu vom stoca adresele dumneavoastră de mail sau numerele de telefon și nu le vom încredința altor persoane (cu excepția cazurilor prevăzute de legea română în vigoare). În schimb, aceste date vor putea fi folosite pentru preluarea, validarea, expedierea şi facturarea comenzii, informarea dumneavoastră asupra stării comenzii, etc.

 

Calitatea de client

Alegerea dumneavoastră de a deveni client Photobox Art Market implică acceptarea clauzelor contractuale(pentru ședințele foto), a necesității stocării datelor personale ale dumneavoastră, în conformitate cu legile economice și contabile române și în acord cu condițiile GDPR/2016. Aceste date vor fi arhivate financiar-contabil, nu vor fi făcute publice și nu vor fi încredințate persoanelor neautorizate.

 

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

 

Durata pentru care vă prelucrăm datele

Ca principiu, SC Photobox Art Market SRL-D va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este prevăzut de legislația financiar contabilă în vigoare (de ex., în cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de păstrare prevăzut de lege este de 10 ani de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite).

Photolife

Partener

Copyright © 2020 Photobox Art Market. Toate drepturile rezervate.