Termeni si condiții

SC Photobox Art market SRL-D cu sediul Brașov, str. Independenței, nr. 2, este reprezentată online prin site-ul web: www.photoboxartmarket.com, administrat de SC Photobox Art Market SRL-D.

Site-ul www.photoboxartmarket.com se supune legilor române și respectă legislația în vigoare privind protecția datelor cu caracter personal, legea drepturilor de autor și celelalte legislații conexe.  Prin accesarea și utilizarea site-ului web: www.photoboxartmarket.com, vă exprimați acordul de acceptare a termenilor și condițiilor prezentate în continuare, pe care vă recomandăm să le citiți și însușiți cu atenție. Dacă nu sunteți de acord cu aceste condiții, vă rugăm să părăsiți imediat pagina www.photoboxartmarket.

SC Photobox Art Market SRL își rezervă dreptul de a aduce modificări, a suspenda sau a întrerupe efectuarea anumitor servicii prezentate prin intermediul acestui site pe o durată temporară sau permanentă cu sau fără a notifica acest fapt.

Nu ne asumăm nici o răspundere  legală, față de nici o persoană fizică sau juridică pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea anumitor servicii prezentate prin intermediul acestui site.

Vă informăm, că ne asumăm dreptul de a aduce modificări permanente în structura site-ului și continutul ori descrierea, prezentarea, serviciilor și imaginilor ce fac obiectul site-ului, fără notificari prealabile. Informațiile nou prezentate devin valabile în momentul publicării în structura site-ului și nu au caracter retroactiv.

Nu ne asumăm incompatibilitatea site-ului www.photoboxartmarket.com cu anumite device-uri sau sisteme de operare.

Website-ul photoboxartmarket.com este folosit pentru prezentare, tarifele serviciilor au caracter informativ și pot suferi modificări în funcție de prețurile practicate de funrizori.

 

Drepturile de care beneficiați

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

  • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către SC Photobox Art Market SRL-D, conform celor descrise în prezentul document;

  • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea SC Photobox Art Market SRL-D cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare precum modalitatea în care sunt prelucrate datele, scopul în care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;

  • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține corectarea, fără întârzieri justificate, de către SC Photobox Art Market SRL-D a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum și completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicată fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate.

  • dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: contact@photobxartmarket.com.

 

 

Dreptul de autor
Site-ul www.photoboxartmarket.com aparțne în totalitate SC Photobox Art Market SRL-D, și este protejat prin legea română a dreptului de autor(Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe).

Website-ul www.photoboxartmarket.com, a fost dezvoltat în întregime de SC Photobox Art Market folosind platforma Wix.

Toate imaginile de prezentare, platforma și elementele de webdesign sunt proprietatea www.wix.com și au fost puse la dispoziția Photobox Art Market pentru construirea website-ului.

Photolife

Partener

Copyright © 2020 Photobox Art Market. Toate drepturile rezervate.